"SIRKEL"

 

 

 

 

 

 

                                                             

 

                    

NOVEMBER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPPSUMMERING NOVEMBER

 

Vi kom så altfor sent i gang denne måneden av diverse grunner. På grunn av dette får vi en solid bakrus i desember i form av en mildt sagt stram timeplan.

 

Likevel har vi hatt en god porsjon flaks (som vanlig) denne måneden. At vi fikk snøscenen i boks såpass tidlig var langt over forventningen, men vi ser nå at vi faktisk var avhengig av å få gjort den før jul, med tanke på at noen skuespillere reiser bort etter jul.

 

Vi har i tillegg hatt en evig kamp mot været, som slettes ikke ser ut som høst lenger. Vi har minimale shots utendørs igjen, heldigvis shots som lar seg filme uten å få et nakent tre (eller juletre for den saks skyld) i bakgrunnen.

 

 

Som sagt, det kan bli en heftig desember måned, men vi SKAL klare å være ferdigfilmet før 20 desember. Så det så.

 

Aleksander Nordaas

DESEMBER

 

30 november

 

Dagen ble dedikert til medley-shots. Man skulle tro at slike shots var gjort på et par timer, men det er blodig feil. Fikk fikset medley-shots på June og Ellen...Harald, Noah, Svein og Kent-Ove to go...

28 november

 

Dette var andre gang vi tok turen til biblioteket. Siden vi ikke ble ferdige med alt sist gang, fikk vi i dag god tid på de gjenstående scenene. Trodde vi. Selvfølgelig ble det travelt mot slutten, men det er jo tross alt en del av hele dealen.

Er det ikke travelt er det ikke film.

27 november

 

Tok turen innom HF-fakultetet og filmet en liten scene mellom Noah og Harald, i tillegg til en singel-scene med bare Harald på lesesalen. To scener som ikke tok lange tiden å filme...

26 november

 

Endelig var turen kommet for Avalon. Etter en del utsettelser kom vi oss omsider i mål med denne scenen. Når sant skal sies ble Aleksander en smule stresset da han kommer på sett og oppdager at: 1) de ansatte ikke har fått skikkelig beskjed om vår ankomst 2) vi har en time mindre en først antatt og 3) vi måtte filme i to timer med kunder til stedet. Men med goodwill både hos crew og skuespillere, og spesielt hos de ansatte, gikk dette überflott...!

25 november

 

Vi tok atter en gang turen på Frille. Denne gangen med skikkelig lysutstyr og lyskompetanse, lydmann og prod.assistanse. I tillegg til scenen vi skulle ta om igjen, filmet vi en ekstra scene det ble nødvendig å putte på i filmen.

24 november

 

I dag skulle vi egentlig filme på museet, men det ble avlyst. Derfor tok vi like gjerne turen innom Mariannes bad og filmet en liten telefonsamtale mellom June og Noah. Et ganske stort bad ble straks veldig trangt med skuespillere og utstyr...

20 november

 

Snøen har faktisk lagt seg i Bergen. Det vil si den regner bort når som helst, og derfor var det veldig gunstig å få gjort denne scenen når forholdene først lå til rette. Planen var å ta denne scenen etter jul når det antakelig var større sjanser for snø, men..

Nå får vi bare håpe på at snøen regner bort ganske fort, i og med at vi er avhengig av høstmodus til onsdag...

14 november

 

En veldig treg start denne måneden grunnet sykdom, lesing og andre prosjekter. Men vi fikk endelig tatt regn-scenen, den nest siste utendørs-location vi har. Denne scenen var vanskelig å time, både pga at det måtte være drittvær, i tillegg til at alle måtte ha tid. Tips til hjemmelaget raincoat til kamera: Kjøp en gammel regnjakke på Fretex og gå løs med saks og tape. Marianne og Erlend fikk virkelig plasket ifra seg.