"SIRKEL"

 

 

 

 

 

 

                                                             

 

                    

DESEMBER

11 og 12 desember

 

De to siste dagene i hele filmeprosessen. Hele staben var samlet for en siste kraftanstrengelse i to lange og hektiske dager på Hulen. Til tross for forsinkelser og uforutsette hinder, gikk dette, som så ofte i denne prosessen, helt knall..! Det var ufattelig godt å bli ferdig, men når sant skal sies var det også en smule vemodig. Og det er jo et godt tegn.

7 desember

 

Vi startet dagen klokka åtte i dag også. Først på TV2 (kjempetakk til Gry Thorslund), så en liten sekvens hos Erlend og så på Hotell Norge. Man blir fortsatt helt satt til side av goodwillen i denne byen. Hotell Norge stilte med location og suite på veldig kort varsel. Siden vi plutselig hadde mistet den først tenkte location, var det gull å få denne til disposisjon. Det hadde spøkt for filmen hadde vi ikke fått denne scenen i boks før jul, men nå er altså alt i rute. Bare to lange dager til med innspilling, så er alt på tape.

5 desember

 

Vi var på sett i 13 timer i dag, fra åtte om morgenen til ni på kvelden. Travel dag, men veldig flotte resultat. En av de beste dagene både bildemessig og prestasjonsmessig så langt. Selv om man blir passe zombie av slike dager, er det definitivt verdt det. I alle fall i dag.

4 desember

 

Vi kjørte de siste scenene på News, deriblant en fellesscene. Det er faktisk første gangen hele skuespillerstaben har vært i samme rom, med unntak av leseprøver.

2 og 3 desember

Vi fikk tatt to medley-opptak over disse to dagene. En skulle tro at medley-opptak skulle gå fortere å filme enn hele scener, men alt tar sin tid. Men greit å ha god tid for en gangs skyld..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPPSUMMERING DESEMBER

Oppsummeringen kommer tidlig i desember (18/12), men det har sin grunn i at vi, som sagt, er ferdig med alle opptak. Vi er i skrivende stund akkurat ferdig med de siste fire døgnene i grov-klippen. Men vi er på langt nær ferdige enda. Etter jul er det lydarbeid, fargekorrigering og score-innspilling. I tillegg får vi se hvilke retninger filmen drar i...

En veldig tøff måned, men samtidig veldig tilfredsstillende. Jeg må få lov å si at jeg er veldig fornøyd. Da tør jeg ikke tenke på hvor fornøyd jeg blir etter at lyd, bilde og score er på plass.

 

Vi er, som sagt, ikke ferdige enda, men tusen takk til de involverte for en uvurderlig innsats i høst! Jeg har fortsatt ikke kommet over hvor mye som har klaffet. Når det gjelder dere skuespillere, så snakkes vi i dubbinga på nyåret. Ha en digg jul!

 

Aleksander Nordaas